Вършец със златен приз от най-голямото туристическо изложение

Вършец със златен приз от голямо туристическо изложение

Златен приз за „Най-добър туристически информационен център за 2018 г.“ на лидерите, допринесли за развитието на туризма в България се присъди на ТИЦ – Вършец.

Това стана ясно по време на специална церемония, в рамките на най-голямото туристическо изложение в България „Ваканция и Спа екпо“ в София.

Даниела Лилова и Вера Илиева – специалисти „Туризъм“ към Община Вършец получиха заслужено признание, а наградата им бе връчена Иво Маринов – директор на Общинско предприятие по туризъм – София

Община Вършец участва в изложението вече повече от 10 години. Нова, атрактивна визия и дегустация на богата гама висококачествени млечни продукти „Вършец“ са сред атракциите на щанда тази година.

Голямо разнообразие от печатни и интерактивни рекламни материали представят спа-курорта като дестинация за всички сезони. Новост са пълноцветните карти с маршрути на екопътеките около Вършец.

Томбола с атрактивни награди, сред които нощувка за двама със закуска и вечеря ще бъде изтеглена днес за посетителите, запознали се с прекрасните възможности за рекреация в спа-курорта.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.