БСП Монтана: „Подкрепяме младите и нови лица за евродепутати“

Общинската организация на БСП Монтана разчита на нови и млади лица, които да бъдат евродепутати. Камелия Трифонова – председател на организацията на БСП – Монтана заедно с народния представител Атанас Костадинов поканиха в града младия народния представител Петър Витанов. Той е магистър по Международни отношения и Международни финанси. Витанов е един от номинираните от общинската организация на БСП – Монтана за евролистата.

„Подкрепяме младите и нови лица, както в евролистите, така и във всички нива на политиката“, каза Камелия Трифонова – председател на Общинската организация на БСП – Монтана.

„Благодаря на общинската организация, че съм номиниран, но искам да подчертая, че личностите тук нямат голямо значение, ние всички се приемаме като хора, които сме способни да отстояваме политиките.“, допълни Петър Витанов.

От началото на месеца в областта текат събранията на БСП, на които се правят номинации на кандидатите за членове на европейския парламент. Предложенията ще бъдат утвърдени на общинска конференция, която ще се проведе на 9 март. До момента има направени много номинации, сред които са и имената на досегашните представители на партията в европарламента.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.