Слави изпя „Цвете мое“ на Цветеа от Монтана

Млада певица от Монтана взе участие в кастинга „Нова звезда“

Слави изпя

Цветеа Асенова, ученичка от ОШИ „Добри Христов“ към НЧ „Разум 1883“ с вокален педагог Цветана Илиева, взе участие в кастинга по проекта „Нова звезда“ в телевизионния формат „Шоуто на Слави“.

Предаването бе излъчено на 2 април. Гласовитата ни певица изпя песните „Вълкът и седемте козлета“ на Мими Иванова и Развигор Попов и „Приспивна песен“ от Йоханес Брамс.

В деня на кастинга, Цветеа имаше рожден ден, а Слави Трифон я поздрави с песента „Цвете мое“. Той призна, че момиченцето е едно от малкото жени на които е пял тази песен.

Тази година възпитаничката ни се открои с участието си в музикалните конкурси „Орфеева дарба“, и „Път към славата“ – гр. София.

Благодарение на музикалните педагогически умения на нейната преподавателка – г-жа Илиева, монтанското Цвете взе поощрителна награда в „Орфеева дарба“, а в „Път към славата“ спечели 2-ра награда и радостта на нейните близки.

Предстоят и други участия на бъдещата певица в концерти. На 12 април ще се състои благотворителен концерт с нейно участие, а през месец май ще се изяви в концерта на Китаро-мандолинен оркестър „Монтана“ в Драматичен театър „Драгомир Асенов“.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.