Кулинарно състезание на тема „И аз мога“ се проведе в Монтана

Кулинарно състезание на тема

Съюза на слепите с подкрепата на ПП ГЕРБ подреди кулинарна изложба на тема „И АЗ МОГА“. На събитието взеха участие народните представители от ГЕРБ – Монтана Дилян Димитров и Ирена Димова, областният управител Росен Белчев, зам. областния управител Нина Петкова, общински съветници от квотата на ГЕРБ, Иво Иванов председател на Общинския съвет, Десислава Димитрова – директор на Дирекция социално подпомагане.

Кулинарната изложба откри народният представител от ГЕРБ Дилян Димитров. Той поздрави присъстващите за прекрасната организация на кулинарната изложба и хората със зрителни проблеми от името на местната структура, която е един от спонсорите на събитието.

„Кулинарната изложба нямаше да е възможно без помощта на народните представители и областна управа Монтана“, с благодарност се изрази председателят на регионалния съюз на слепите в Монтана Атанас Иванов.

Ирена Димова, заяви, че като жури и е било изключително трудно да класира най- добрите ястия сред изложените, но на всяко състезание трябва да има и победители. Тя благодари на присъстващите за оригиналните рецепти, презентацията на ястията, но най- вече за вкуса, които имат.

Хора с нарушено зрение включили се в кулинарното състезание са над 30 участници. Те показаха най-различни вкусотии от известни и уникални свои рецепти.

Кулинарно състезание на тема "И аз мога" се проведе в Монтана

На всички участници бяха раздадени грамоти и парични награди. Над 400 души членуват в съюза на хората със зрителни проблеми в община Монтана, техният брой в Северозапада е над 1600.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.

Реклама