По-малко дъжд в сряда

По-малко дъжд в сряда

Днес ще остане предимно облачно, с временни разкъсвания и намаления на облачността над Западна България. В Южна и Източна България ще има валежи от дъжд, на отделни места – интензивни. В Северозападна България валежите ще са слаби и на по-малко места. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, но ще е предимно слаб. Максималните температури ще са между 14° и 19°.

Над планините ще преобладава облачно време с временни разкъсвания и намаления на облачността над масивите в Югозападна България. На много места ще има валежи от дъжд, само по най-високите части – от сняг. В отделни райони валежите ще са интензивни, след обяд в Рило-Родопската област – придружени с гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра – около 2°.

Над Черноморието ще преобладава облачно време с валежи от дъжд. Ще духа слаб вятър с източна компонента. Максималните температури ще са 12°-15°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

На 10.04.2019 слънцето ще изгрее в 06:54 часа и ще залезе в 20:02 часа. Продължителност на деня 13:08 часа.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.