Две момичета от Монтана с номинации в БГ Радио

Две момичета от Монтана с номинации в БГ Радио

Две възпитанички на вокално студио „Детски смях“ при ОДК „Ние, врабчетата“ в Монтана са в номинациите на БГ РАДИО.

Песента на Натали „НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ“ е избрана в 4 категория “ БГ песен“ , „БГ текст“, „БГ изпълнителка“ и „БГ видеоклип“ на годишните музикални награди на БГ радио.

Песента на Йоана “ ДА НЕ СПИМ” е избрана за годишните музикални награди на БГ РАДИО в 5 категории – за „БГ песен“, „БГ текст“, „БГ изпълнителка“, „БГ дебют“ и „БГ видеоклип”.

Йоана и Натали Ангелова имат нужда подкрепата на всички нас! Само няколко клика! Първият етап от гласуването приключва на 16 април /утре/ в полунощ, а имената на тези, които ще останат номинирани и за финала ще станат ясни във вечерта на 17 април.

Важно!!! Във всяка категория трябва да изберете по 5 позиции за да продължите към финалните номинации! Чрез бутона „НАПРЕД“, който се намира най долу вдясно, се преминава към следващата категория. Гласува се за всяка следваща категория, без значение нашите момичета там ли са. След като гласувате във всички категории, ви излиза прозорец, в който регистрирате вота – име, мейл, град, телефон. Така гласът ви ще бъде отчетен! Когато ви излезе текст „ВАШИЯТ ГЛАС БЕШЕ ОТЧЕТЕН..“ тогава сте се справили успешно! За да стигнат до основните номинации, Йоана и Натали Ангелова ще имат нужда от вашата подкрепа.

Линк за гласуване

За още новини, снимки и видео посетете за нашата facebook страница.