Ден без асансьори е!

За поредна година Общински младежки дом, в партньорство с различни институции ще се включат в Европейската инициатива No Elevdtors Day - Ден без асансьори.

За поредна година Общински младежки дом, в партньорство с Регионалната здравна инспекция, Областна администрация и Бизнес инкубатор Монтана, ще се включат в Европейската инициатива No Elevdtors Day – Ден без асансьори.

Танцьори от Танцова формация „Dance Machine” символично ще запечатат асансьорите в сградите на Регионалната здравна инспекция, Областна администрация и Бизнес инкубатор Монтана на 24 април, от 10:00 часа.

Ден без асансьори е глобална инициатива – част от целогодишната кампания NowWeMOVE, насочена към промотиране на активния начин на живот, посредством събития свързани с физическата активност и спорта, демонстрирайки колко лесно е да бъдем активни, въпреки натовареното ежедневие.

Инициативата им а за цел да фокусира общественото внимание върху важността от движението за здравето и благосъстоянието на населението. В България кампанията се организира от 2012г. от „BG бъди активен”.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.