Лиляна Павлова в Монтана: „Обнадеждена съм за северозапада!“ (ВИДЕО)

„Обнадеждена съм за северозапада, защото тук видях български инвеститори, български предприятия, които работят и отговарят на световни и европейски стандарти“, това каза в Монтана – кандидатът за евродепутат на ПП ГЕРБ Лиляна Павлова.

Тя допълни, че Монтана, Видин и Враца са важен приоритет за всеки един от тях и за правителството на ГЕРБ. Пред близо 700 души, в препълнена зала в Драматичен театър „Драгомир Асенов“ в Монтана, по време на концерт-спектакъл „Европа за нас и ние за Европа“ ГЕРБ представи листата си за европейските избори на ГЕРБ и СДС.

Гости на концерт-спектакъла бяха кандидатите за евродепутати от Лиляна Павлова, Ивелина Василева, д-р Иво Ралчовски и Илия Лазаров, народните представители Дилян Димитров и Ирена Димова, областният управител Росен Белчев, зам. областният управител Нина Петкова, кметът на Монтана Златко Живков, членове на общинските ръководства на ГЕРБ, кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

Листата представи евродепутатът от ГЕРБ Владимир Уручев. По време на церемонията Лиляна Павлова заяви, че „в отговор на очакванията на бизнеса и гражданите в област Монтана ще насочим усилията си за противопоставяне на демографската криза и инвестиции в образованието, които да осигурят млади квалифицирани работници. За да има икономически растеж и възраждането на Северозападна България да продължи ни трябва стабилност не само на национално ниво, но и в Европа. Само ГЕРБ с номер 12 в бюлетината на 26 май е гарант за това.“, допълни Лиляна Павлова.

„Ние сме отбор и винаги сме работили единно и екипно. Нашият отбор, които се е устремил към Европа е съставен от хора с много голям опит, биография и експертиза, хора, които познават европейските институции и начина по които работят те“, заяви от своя страна Ивелина Василева.

„Аз приемам каузата да бъда представител на Северозапада в Европа. Благодаря на нашето областно ръководство, което ми гласуваха това огромно доверие, с което подчертаха колко е важен Северозапада за всички и в лицето на г-н Бойко Борисов“, каза д-р Иво Ралчовски.

„Успех, мили съграждани, това е нашата листа от победители“, каза народният представител и областен ръководител на ГЕРБ Монтана Дилян Димитров.

„Благодаря на всички за подкрепата и лоялността през годините. Всички тези хора, които виждате на сцената са хора с безрезервната подкрепа към листата на ПП ГЕРБ и СДС. Тези кандидати за евродепутати имат силния глас на България за Европа. Аз съм убеден, че вече 12 години сме част от европейското семейство, с номер 12 в бюлетината на 26 май ние ще извоюваме 12-тата поредна победа на ПП ГЕРБ и първата победа на ГЕРБ и СДС в коалиция“, каза Димитров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!