Полицаите в областта с находки през последното денонощие

Пиян шофьор самокатастрофира и се сби с полицаите
Снимката е илюстративна

Полицаите в Монтана направиха обиск на жилището на 19-годишно момче. По сигнал е извършени претърсване в апартамент в ж.к. „Младост“ в гр. Монтана и в различни помещения са намерени и иззети 15 топчета суха зелена тревна маса марихуана, с общо тегло от 11 грама.

По случая е образувано досъдебно производство в РУ Монтана. 19-годишният е задържан за срок от 24 часа в помещенията за задържане на РУ Монтана.  

Отново след сигнали за притежание на акцизни стоки без бандерол служители на Участък Брусарци са извършили проверки в два частни дома в с. Киселево.

Намерени и иззети са 80 къса цигари „Джентълмен“ 85 мм и 52 къса саморъчно свити цигари, без български акцизен бандерол, собственост на двама 68-годишни местни жители. 

Цигарите са предадени. На притежателите ще бъдат съставени актове по реда на закона за акцизите и данъчните складове. По случаите са образувани преписки.

В Лом на ул. „Пелистер“ след сигнал служители на РУ Лом са спрели за полицейска проверка лек автомобил „Ауди А 3“ с монтанска регистрация, управляван от 25-годишен ломски жител.

При извършеното претърсване в багажника на колата е намерен и иззет черен полиетиленов чувал, съдържащ 40 стека /8 000 къса цигари „Gentelmen“, без поставен български акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Лом. 

Около 10,00 ч. вчера в с. Стубел служители на Участък Огоста са извършили проверка на 44-годишен местен жител, при която са установили, че притежава 180 грама ситно нарязан тютюн, без български акцизен бандерол. По случая е образувана преписка. 

В Монтана след получена информация е извършена полицейска проверка на 38-годишен монтански жител, при която е установено, че притежава полиетиленов плик, съдържащ 500 грама насипен нарязан тютюн, без български акцизен бандерол. По случая е образувана преписка.

За още новини, снимки и видео ни последвайте на нашата facebook страница.