Нови арестувани за притежание на наркотици в монтанско

Полицията арестува още двама души за притежание на наркотици в монтанско – арестите са станали в Брусарци и квартал „Младст“ в областния град.

На 06.06.2019 г. след сигнал е проведена специализирана полицейска операция по линия „Наркотици“, при която е извършено претърсване в частен дом в гр. Брусарци, обитаван от 33-годишен софийски жител.

В хода на проведените процесуално-следствени действия в отоплителна камина на твърдо гориво в кухнята на къщата е намерен и иззет прозрачен полиетиленов плик, съдържащ 15,30 грама суха зелена листна маса канабис. По случая е образувано досъдебно производство, а 33-годишният е задържан за срок до 24 часа в РУ Лом.

Същия ден в Монтана около 18,00 ч. след получена информация е извършено претърсване в апартамент в ж.к. „Младост” в гр. Монтана, обитаван от 35-годишна жителка.

Полицейските служители са намерили и иззели 3 полиетиленови пликчета, съдържащи 19,5 грама жълтеникаво прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагира на метамфетамин; една ръчно свита цигара с тегло 0,3 грама канабис;  електронна везна и полиетиленов плик, съдържащ 6,5 грама зелена тревна маса канабис.

Жената също е задържана за 24 часа в Районното управление в Монтана. И по двата случая е заведено досъдебно производство.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.