72-годишен влогър от Якимово с милиони почитатели (ВИДЕО)

72-годишен влогър от Якимово с милиони почитатели

72-годишният влогър Семчо Миронов прави фурор в социалните мрежи, като разказва сладкодумно истории от своето родно село в Северозапада – Якимово, съобщи Нова телевизия.  Видеата му имат милиони гледания.

Той е пенсионер, с три байпаса на сърцето и се усмихва поне 200 пъти на ден. Взел камерата преди две години и досега има над 300 видеа – разкази с жителите на село Якимово. „Влизаш от вратата и започваш да снимаш без никакво предупреждение, предварително съм им казал на хората, че ще вляза, снимам и като го изненадам малко всичко е истинско и нещата се получават“, каза пред камерата на „Събуди се“ Семчо Миронов.

Разказаните историите на Семчо понякога се случват спонтанно, дори и на улицата. Среща хора, разпитва ги и ги записва. „Но, за да стане един клип истински, най-важното е всичко да бъде натурално и истинско, без да изрязваш нещо, което си видял. И да видиш нещо неудобно може да превъртиш малко, нали камерата прави чудеса“, каза още Миронов.

Със своите истории има 5000 приятели в социалната мрежа и над 7000 последователи. Семчо има и своя тайна за „ръката статив“, която снима и показва видеата, без да трепват. „Ръката не ми трепти, тъй като преди всяко снимаме използвам една ракия от 100 грама и по този начин не ти трепти ръката“, заяви 72-годишният влогър.

А една от последните и най-гледани негови истории е тази с домашния любимец и то не какъв да е, а сива врана. Враната Пейо е паднала от гнездото си. Снахата на Любен я намира и започва да се грижи за нея. След месец жената решава да я занесе в дома на свекър си и да я пусне на свобода, но тя не си тръгва.

Видеото на Семчо прави враната звезда. „Всички ме поздравяват. Аз мисля, че такъв случай няма и това ще остане един голям спомен поне за Якимово“, заяви жителят на село Якимово – Любен Здравков.

Спомени, които след години ще се гледат от внуци и правнуци. „Нашето село си отива, не само нашето, а всички села в България си отиват. Ние сме 2000 къщи – в 800 живеят хора, 1200 са заключени, а животът на село може да бъде прекрасен. През цялото време искам да покажа на хората, че тук може да се живее много, много по-добре“, добави Семчо Миронов.

Вижте повече във видеото!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.