Издирват двама от съучастниците в погрома на столично заведение (СНИМКИ)

Издирват двама от съучастниците в погрома на столично заведение

СДВР обяви за издирване двама от съучастниците в погрома на столично заведение – Веско Стоянов и Петър Паунов. След като влезли в обекта, те са нанесли материални щети по част от мебелите и оборудването, след което се оттеглили в неизвестна посока.

От полицията призовават хората, които разполагат с информация за двете лица да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР, като анонимността им ще бъде гарантирана.

Вчера бяха задържани двама от нападателите. Последните, от общо шестима съучастници, най-вероятно ще бъдат обявени за издирване днес.Четирима са привлечени към наказателна отговорност.

На тях са повдигнати обвинения за хулиганство, отличаващо се с изключителна дързост. Според разследването, в основата на погрома са неуредени бизнес взаимоотношения, а предполагаемият поръчител, е съдружник на собственика на ресторанта в други фирми с интереси в строителството.

Както бе съобщено, след като влезли в обекта, те нанесли материални щети по част от мебелите и оборудването и се оттеглили в неизвестна посока.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.