Разчитат ли жителите на Монтана на игрите на късмета?

Разчитат ли жителите на Монтана на игрите на късмета?

Ако преди години, от материалните придобивки, хората си пожелаваха луксозни коли и апартаменти, то днес голяма част от българите се надяват да спечелят някоя от т. нар. игри на късмета. В това няма нищо изненадващо, предвид, че всекидневно хората чуват за някой, който е спечелил последен модел автомобил, екзотична екскурзия до дестинация, за която сме чували само от учебниците по география, или супер джакпот, чията сума ще му стигне не просто да се вземе апартамент, ами дори да построи къща на два етажа.

И това съвсем на са слухове или приказки от хиляда и една нощ. Когато по телевизора виждаме как всяка вечер се раздават награди на реални хора, заставащи със своите имена и лица пред цяла България, еуфорията по забогатяване чрез игра на късмета става наистина голяма.

Монтанци не биват подминати от тази треска. И как да бъде иначе, когато спечелилите от града се появяват на малкия екран с толкова крупни печалби. Така например през 2016 г. Людмила Фидосова от град Монтана участва в “Колелото на късмета” в национален ефир и там, пред очите на зрителите в залата и тези, които бяха пред телевизора, се разигра играта със сферите. На финала участничката взе сумата от 20 000 лева, които каза, че ще инвестира в развитието на свой собствен бизнес. На финала, Людмила призова всички да не губят надежда и да продължават да регистрират билети. И призивът беше чут. Същата година, Таня Димитрова, отново жител на град Монтана, взе сумата от 20 000 лева, подобно на нейната съгражданка, но освен това спечели и пет дневна почивка в Тайланд.

И ако си казвате, че това е било преди няколко години и сега ситуацията не е същата, то ето още два примера за хора от Монтана, спечелили през 2019 година. В края на март, Лидия Ставрова взима сумата от 20 000 лева и почивка до Виена, а в средата на март – Свелана Якимова печели 500 000 лева благодарение на билет от лотарията. 

Виждайки тези дами, които изпробват късмета си успешно, няма как и останалите жители на града да не повярват, че шансът може да се окаже на тяхна страна. В последните години, макар и определян за най-бедния регион на България, населението на северозапада се оказва едно от най-активните, що се отнася до изтегляне на късметлийски билетчета, обещаващи големи печалби.

Жителите на Монтана определено са почитатели на игрите на късмета и както стана ясно от примерите по-горе, умеят и да печелят добре. И все пак, не липсват и скептици, които смятат, че това не е нищо друго, освен загуба на време и макар и минимални, все пак отделени парични средства.

Не липсват и мнения, че много по-добре би било да се участва в онлайн залози, при които късметът не е единственото, от което зависи печалбата. Експерти в областта на спортните, казино и покер залози споделят, че когато има възможност за изграждане на стратегия, шансът за успех се увеличава неимоверно и то в полза на играча. Разбира се, за целта трябва да се интересувате и четете добри прогнози и ръководства, каквито можете да намерите в сайта https://nostrabet.com/, където опитни анализатори и стратези, дават обосновани мнения и препоръки за това какво да следите. Ще намерите и подробно изготвени ревюта, в случай, че решите да проучите родните и световни компании за залози. Дали ще разчитате на игрите на късмет, или ще опитате да се усъвършенствате в прогнозирането на спортни срещи, зависи изцяло от вас. В единия случай разчитате на това да имате шанс да сте на точното място и в точното време, а в другия – да развиете умения, с които да печелите.

За още новини, снимки и видео посетете за нашата facebook страница.