Зов за помощ! Събират пари, за да върнат тялото на загиналия Денис Деков

Зов за помощ! Събират пари, за да върнат тялото на загиналия Денис Деков

Близки и приятели вече няколко дни се опитват са събират средства, за да върнат у нас тялото на загиналия в Германия футболист на „Бойчиновци“ Денис Деков.

Момчето загина в неделя вечерта, близо до село Wildeshausen в Германия. С него са пътували четирима младежи, един от които е брат му и 19-годишната Криси от Кюстендил, която е работила в Германия.

Зад волана пък било 18-годишно момче от врачанското село Нефела. Той най-вероятно е шофирал с превишена скорост и е загубил контрол над колата, която се е ударила в крайпътно дърво. Последвало преобръщане и възпламеняване. Денис и Криси починали на място, а другите двама младежи са настанени в болница.

За да се транспортира тялото на загиналото момче Денис до България са нужни 7 000 лева. За съжаление семейство не разполага с тази сума и в този толкова тежък за тях момент се обръщат към хората за помощ.

За да се съберат бързо средствата са поставени и кутии за дарения в родното село на момчето Ерден и в село Владимирово. Има и разкрита банкова сметка: BG83UBBBS80021086574140 за всеки, който желае да помогне.

За още новини, снимки и видео ни последвайте на нашата facebook страница.