ЧЕЗ подкрепи инициативата „Кмет на годината“

Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България връчи наградите в категория „Инвестиции и работни места“

ЧЕЗ подкрепи инициативата „Кмет на годината“

Компаниите от Групата ЧЕЗ в България подкрепиха инициативата на портала на българските общини kmeta.bg –  „Кмет на годината за мандат 2015-2019 г.“ Наградата в категория „Инвестиции и работни места“ бе връчена от регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Карел Крал.

Първото място сред малките общини си поделят кметовете на Костинброд – Трайко Младенов и на Челопеч – Алекси Кесяков. В категория Средна община отличието бе връчено на кмета на Елин Пелин Ивайло Симеонов. За най-добър кмет в осигуряването на инвестиции и работни места в голяма община бе награден кметът на Враца Калин Каменов.

„Благодаря на kmeta.bg за тази чест и удоволствието да връча наградата в такава важна категория, каквато са инвестициите. Знам колко трудно е да се реализира един хубав проект, но и да бъде оценен от хора, които мислят не само за днес, но и за утрешния ден“, заяви още Карел Крал по време на официалната церемония по награждаването, която се проведе на 18 септември.

ЧЕЗ традиционно подкрепя инициативата „Кмет на годината“ заради споделяните общи цели – да се отличат и насърчат успешните примери в управлението на общините. Компанията развива дългогодишно и активно сътрудничество с българските общини и поддържа открита и диалогична комуникация. Всяка година преди началото на активния строителен сезон ръководството на групата се среща с кметовете на общини във всеки регион, за да обсъдят заедно плановете и приоритетите, така че да се осигурят по-добри условия за живот и бизнес в българските общини.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.