Златко Живков получи мощна подкрепа на старта на кампанията (ВИДЕО)

В препълнената зала на Драматичния театър в Монтана Златко Живков откри предизборната си кампания. Той се кандидатира за шести мандат на Монтана. Той е кандидат на Местната коалиция „СДС /ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД и ЗНС/”.

Концертът бе открит от магнетичния глас на Валя Балканска и родопски гайдари.

Живков припомни, колко трудни са му били първите години като кмет на Монтана с разбити, мръсни и тъмни улици.

„Монтана имаше две улици, две половинка. Сега, заставайки с тези хора пред вас твърдя, че Монтана е променена и Монтана е променена.“

През последните 5 години в Монтана са привлечени 121 милиона лева по проекти, което е много повече от общини със същия брой население в страната. Реализирани са десетки проекти за градска и социална среда. Живков допълни още, че в града работят 5 от 150-те най-големи фирми на България.

„Има още доста неща, които, трябва да направим, за да може жизнената среда и доходите да бъдат по-добри. Да живеем в едно спокойно, зелено, чисто и хубаво място. “, каза кандидат-кметът на Монтана Златко Живков.

На сцената бяха представени 33- та кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове във селата на общината.

Официални гости на събитието бяха народните представители от ГЕРБ  Дилян Димитров и Ирена Димова, областният управител Росен Белчев, лидерът на СДС Румен Христов, Явор Хайтов, Йорданка Благоева и почетни граждани на Монтана.

„На днешното събитие се случва за първи път от може би повече от двадесет години насам, а именно, че то събира в тази зала на едно място местна власт, законодателна и изпълнителна власт. Ние сме задължени да работим за Монтана, аз съм убеден, че това е знакова дата и в този шести мандат с числото 68, аз виждам, че в този мандат ще се постигнат осем пъти повече и по-добри резултати от предишните пет мандата. Монтана е хубав град ние обичаме града си, хората заслужават да се обединим за повече и по- подобри постижения за развитието на Монтана. Убеден съм, че с подкрепата на всички нас ние ще направим много силен резултат“, каза Дилян Димитров – народен представител на ПП ГЕРБ

Кандидатът за кмет на Монтана Златко Живков, общинските съветници и кметовете на кметства в общината са с номер 68 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!