Какви са версиите за взрива в Монтана?

Бомбата причини големи щети на цяла кооперация

Какви са версиите за взрива в Монтана?
Снимка: "Монтана 24"

Има заподозрян за взрива в Монтана, при който беше унищожена колата на известен адвокат в града. Задържани обаче все още няма. Разследването продължава. Бомбата причини големи щети на цяла кооперация.

Автомобилът и гаражът на кореспондентите на NOVA в района също пострадаха. Разследващите вече работят по версии, свързани с работата на адвоката, чиято кола пряко беше покушена.

„Смятам, че този акт е поредният от многото през годините, които са се случили и този човек трябва да бъде спрян. Имам подозрения, няма да му назова името, защото смятам че това трябва да направят разследващите органи…аз го намирам за изключително отмъстителен и затова смятам, че той е опасен „, каза адвокат Красимир Босев.

„Много са важни заключенията на експертизата за намерените на местопроизшествието следи и веществени доказателства. Надяваме се тези заключения да ни позволят идентификация на лицето, изграждане на обвинителна теза и повдигане на обвинение. Вероятно може да става въпрос за запалителна течност, вследствие на която е настъпила експлозия с материалните поражения, които са видими на място“, каза пред камерата на „Здравей, България“ Олег Димитров от Окръжна прокуратура – Монтана.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.