Талантливо „врабче“ от Монтана пя в дует с Тони Димитрова (СНИМКИ)

Талантливо

10-годишната Рая от ОДК „Ние, врабчетата“ в Монтана пя в дует с поп-звездата Тони Димитрова. Това се случи по време на гала – концерта на ХХІІІ международен конкурс за изпълнители „Северно сияние“ в Русе, проведен от 4 до 6 октомври тази година.

В заключителната вечер в неделя голямата зала на Доходното здание събра представители на местната общинска и държавна власт, граждани и гости на дунавски град. Конкурсът със сигурност ще остане незабравим за Рая, която сбъдна една своя мечта.

Макар и болна, тя не се отказа от участие, за да има възможността да види своя идол – певицата Тони Димитрова. Малкото момиче обожава песните на бургаската звезда и знае почти целия й репертоар. Дори в първия ден на конкурса се представи с песента й „По пътя“.

По време на гала-концерта, който започна с рецитал на певицата, след като запя песента си „Шепа пепел, две сълзи“, Тони Димитрова покани от сцената нищо неподозиращото дете да се качи при нея. Рая, която гледаше със затаен дъх в публиката, се разплака от вълнение, но бързо се съвзе и двете заедно изпяха песента.

Жестът на певицата към 10-годишната Рая впечатли всички и цялата зала избухна в бурни аплодисменти до края на изпълнението. Тони Димитрова за пореден път доказа, че освен голяма певица, е и човек с голямо сърце, човек, който сбъдна една детска мечта!

Освен това, тя обеща на Рая да й подари инструментали на свои песни.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.