Златко Живков посрещна евродепутата Ева Майдел в Монтана (СНИМКИ)

Евродепутат Майдел: Екипът на ГЕРБ и СДС е най-доброто решение за Монтана

Златко Живков посрещна евродепутата Ева Майдел в Монтана

Евродепутат Ева Майдел пристигна днес в Монтана, за да открие свои информационен офис и за да подкрепи коалицията на ГЕРБ и СДС за местните избори.

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел сподели, че е изключително радостна да работи и надгражда направеното за развитието на област Монтана.
“Като български евродепутат основен мой приоритет е Европа да стигне до всеки български град и село. Затова съм щастлива, че с гражданите на Монтана и областта ще имаме възможност да общуваме все по-често и директно. Всеки, който иска да получи информация за Европейския съюз, за правата му като европейски гражданин или възможности за учене, работа и финансиране от ЕС, може да получи тази информация в офиса.“

Това заяви Майдел пред журналисти, в присъствието на кандидат кмета за шести мандат Златко Живков, народните представители Дилян Димитров и Ирена Димова, областният управител Росен Белчев и кандидат- съветници от коалиционната листа.

„Без работа в екип трудно могат да се случат добрите и качествени политики в интерес на   гражданите, каза още евродепутатът. Тук съм да подкрепя екипа на ГЕРБ и СДС, който е най-доброто решение, за да продължи истинското  преобразяването на Монтана. Опитът ми в политиката ме научи, че трябва да се доверяваме на хора с опит, професионалисти, които имат готови проекти и могат да надграждат работата си, допълни още Майдел.

Тя  е член на комисията по промишленост, изследвания и енергетика и заместник-председател на комисията по икономически и парични въпроси в Европейския парламент. Приоритетните  области,  в които работи са качествено и достъпно образование за всички, административни и финансови облекчения за малките и средните предприятия, финализиране на единния цифров пазар.

„Радвам се, че днес можем да покажем на нашия евродепутат една част от променените условия в бизнессредата тук и се надявам да продължим да го правим по-същия начин и в следващия период”, заяви Златко Живков. Той подари на г-жа Майдел тениска с мотото на кампанията и номер 68, с които ще се гласува за коалицията в изборите за местна власт.

Евродепутат  Майдел, кандидат-кметът Златко Живков, народните представители и областния управител бяха на обиколна и в промишлената зона на Монтана. Те имаха среща с управителите и работниците от фирма „Крос”, която разшири производството  тази година. В него са заети близо 600 души предимно млади хора.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.