Кандидат-кметът Живков се срещна с избиратели в 16 села

Кандидат-кметът Живков се срещна с избиратели в 16 села на Монтана

От началото на предизборната кампания в Монтана кандидат-кметът за шести мандат Златко Живков и каниддат – съветниците от листата СДС/ГЕРБ, БНД, ВМРО – БНД, ЗНС/ са участвали в събрания в 16 села от общината. Днес те разговаряха с хората от село Славотин. Това е едно от селата с население под 350 жители, където ще се гласува само с две бюлетини на 27 октомври – за кмет на община и за съветническа листа.

През тази година по повод 90-годишнината на читалището в Славотин община Монтана, инвестира 70 хиляди лева за ремонт на сградата. В нея се организират всички културни и обществени прояви в селото.  Читалището има две зали – голяма и малка, и библиотека. През последните четири години са направени ремонти на селските улици и четвъртокласния път до селото, на обща стойност 63 хиляди лева.

Кандидат-кметът Живков  се срещна с избиратели в 16 села на Монтана
село Студено буче, община Монтана

„Надявам се да ме подкрепите за кмет и да гласувате за листата, която водя.  Тава е важно за взимане на решенията  управлението в този момент, когато ме подкрепят толкова много партии, заяви Живков.  Хората не искат кметът да е строго партиен кандидат, защото няма леви и десни проблеми. Има решения, които трябва да се взимат във всеки момент, каза още дългогодишния кмет.

Той представи 33-мата кандидати от съветническата листа на коалицията  като започна от тримата представители на село Славотин.  Най-известният от тях е Иван Петров – собственик на верига хранителни магазини. Човек, който редовно подпомага не само  различни инициативи в родното си село, но и в град Монтана. Последното му дарение е детска площадка на стойност 15 хиляди лева  в квартал „Младост 2”. Другите двама души, свързани със Славотин са младото попълнение на кандидат-съветническата листа  –  Румен Върбанов – собственик на мебелна къща в Монтана и Борислав Иванов – банков експерт.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!