Златко Живков: „Вярвам, че тези които обичат Монтана ще ни подкрепят“ (ВИДЕО)

Стотици хора излязоха на центъра на Монтана в петък вечер на предизборен концерт с участието на Николина Чакърдъкова и неврокопския танцов ансамбъл в подкрепа на кандидат кмета за шести мандат Златко Живков. Известната народна певица е неизменно до него във всичките предизборни кампании, през които е преминал.

„Благодаря Ви за признанието, уважението и подкрепата, която дадохте на мен и моя екип през последните 20 години, заяви Живков. Това могат да получат много малко хора. Тази вечер искам да благодаря и на Работеща Монтана. Това е Монтана на 2340-те микро, малки и средни фирми, в един град с безработица от 5 процента. В последните 20 години брутният вътрешен продукт в общината  е увеличен с 80 процента. Тук се намират пет от най-големите фирми на България. Опитахме се да променим из основи условията, комуникациите и транспортните връзки в индустриалната зона“, подчерта кандидатът и допълни че през последните 4 години по европейски проекти са инвестирани 121 милиона лева в общината.

„Следващата седмица след Димитровден Вие ще вземете решение, какво да направите за нашия дом. Аз твърдя че Монтана, променена и преобразено отново трябва да бъде подкрепена“, призова Живков и изреди това което предстои.

През следващите три години 3000 домакинства в града ще получат безвъзмездно нови екологични уреди за отопление, като мярка от програмата за подобряване чистотата на въздуха. Ще бъдат основно ремонтирани сградите на знакови културни и социални институции. Площад „Жеравица“ ще бъде осъвременен. Местната власт ще направи всичко за изграждането на нова многофункционална спортна зала. Ще бъде изграден втори технологичен парк.

„В следващия периода Монтана ще продължи да се развива и вярвам, че Вие, които обичате дома си, ще ни подкрепите в тази следваща крачка, заяви накрая Живков.

Местната коалиция СДС / ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД, ЗНС/ за кмет и съветническа листа е с № 68 в интегралната бюлетина.

Вижте във видеото какво каза още Златко Живков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!