Иван Лазаров получи силна подкрепа във Вършец (ВИДЕО)

Препълнена зала на читалището във Вършец посрещна кандидата за кмет на общината Иван Лазаров и кандидатите за кметове на кметства и за общински съветници от листата на ГЕРБ. Да им окажат своята подкрепа присъстваха и народните представители Ирена Димова и Дилян Димитров.

Той сподели, че когато управлява ГЕРБ общините придобиват европейски облик и всичко се забелязва от хората. Димова твърдо заяви, че ако Иван Лазаров бъде избран отново за кмет, то той ще продължава така с работа, работа и пак работа да преобразява общината.

Иван Лазаров е честен, почтен и компетентен, ползва се с уважението и доверието на съгражданите и колегите си, затова жителите на общината трябва да му гласуват своето доверие на 27-ми октомври отново“, коментира Ирена Димова.


Иван Лазаров заяви, че се надява на 27 октомври разумът да надделее и хората за пореден път да предпочетат ГЕРБ и номер 43 в интегралната бюлетина.

„Искам да ни подкрепите – мен, кандидатите на ГЕРБ за кметове на кметства и общинските съветници. Ние сме силен екип от специалисти, който ще продължи да ръководи общината честно, открито и прозрачно. Ние от ГЕРБ градим бавно и съзнателно своето име и искаме да Ви призовем – гласувайте за ГЕРБ и ние няма да Ви подведем. Дайте шанс отново на нашия отбор и изберете номер 43 !“, обяви от сцената кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Вършец Иван Лазаров.

Купуването и продаването а гласове е престъпление!