Терминаторът идва в Монтана

Терминаторът идва в Монтана

Терминаторът идва в Монтана на големия екран в „Кино 77“, с премиерата на новия филм от сагата „Терминатор: Мрачна съдба“.

Продуцент на филма е Джеймс Камерън, а на режисьорския стол сяда Тим Милър (Deadpool). Освен Арнолд Шварценегер, своето завръщане прави и Линда Хамилтън в ролята на остарялата Сара Конър.

Премиерата на филма в България е днес, а първата прожекция в Монтана е от 19.00 часа в 3D формат.


Най-малките зрители ще могат да се зарадват на анимацията „Клара“. В една приказна страна на всеки хиляда години се ражда вълшебен дракон. Поради изключителната си рядкост той е отвлечен от зли сили, които искат да се възползват от магическите му способности.

За щастие, дракончето успява да се изплъзне и попада на двама приятели – весел енот и мърморещо джудже, които потеглят на дълго пътуване, за да върнат новия си приятел в родния му Драконов град. 


Продължават и прожекциите на най-новия български филм – „Завръщане“. Очаквайте много смях, романтика и драматични обрати, забъркани от Ники Илиев, Башар Рахал, Александър Кадиев, Диляна Попова, Евелин Костова, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Райна Караянева и Искра Донова в един от най-красивите български градове – Пловдив.

Билети ще можете да намерите на касите на „Кино 77“. Вижте и цялата програма от 25.10.2019 до 31.10.2019г.:

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.