ЧЕЗ повишава сигурността на електрозахранването по време на изборите

Броят на дежурните екипи е удвоен, преустановяват се планираните прекъсвания

ЧЕЗ

С цел да гарантира непрекъснатост на електроснабдяването по време на предстоящите местни избори в неделя, 27 октомври 2019 г., ЧЕЗ Разпределение удвоява броя на дежурните си екипи и преустановява планираните ремонти от 8:00 часа на 25.10.2019 г. до 08:00 часа на 29.10.2019 г.

В подготовка за изборния ден екипи на дружеството извършиха огледи на всички съоръжения, от които се захранват избирателните секции и обектите, свързани с провеждането на изборите. Съоръженията са приведени в добро експлоатационно състояние. При необходимост, дружеството има готовност посредством агрегати да осигури електрозахранване на сградите, в които се провеждат избори.

„Създали сме необходимата организация и сме взели всички мерки за нормалното протичане на изборния ден, така че гражданите да имат възможност да упражнят своя глас на обслужваната от ЧЕЗ Разпределение територия в Западна България“, каза Васил Василев, директор „Експлоатация и поддържане“ в дружеството. Сигнали, свързани с електроразпределителната мрежа, могат да се подават на телефонна линия 0700 10 010.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.