Изложението „С любов към българското“ в Монтана

С любов към българското

В последната октомврийска седмица в Драматичния театър в Монтана стартира традиционното есенно изложение на производителите С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО.

За шест дни щандове на изложението ще се превърнат в царство на българската мода, кожени изделия, трикотаж, бижутерия и аксесоари. Както винаги изложението представя актуални за сезона стоки и колекции родно производство, ориентирани към широкия потребител, с атрактивни цени и специални панаирни отстъпки.

Кожените изделия – дамски и мъжки чанти, портфейли, аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели.

Силно представяне имат щандовете, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла, якета и връхни облекла. Със сигурност всеки ще намери подходящия за него стил, десен и модел, при това от директния производител или дистрибутор. Не са за изпускане специалните панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, мъжки ризи и панталони, чорапени изделия и бельо. Не са забравени и децата – на щандовете на изложението се предлагат бебешки, детски и юношески облекла и бельо на производствени цени.

На панаир, като на панаир – той трябва да се види и почувства. Не чакайте края на седмицата, изложението на производителите  С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще работи за вас от понеделник до събота във фоайето на Драматичния театър с работно време от 10 до 19 часа.

Посетете!

Изберете българските производители!