Пламен Петков официално започна втория си кметски мандат в Чипровци

Пламен Петков официално започна втория си кметски мандат в Чипровци

Пламен Петков положи официално клетва за кмет на община Чипровци. На тържествена сесия областният управител на Монтана Росен Белчев му подари конституцията на Република България.

С химна на страната започна първата сесия на новия общински съвет, за мандат 2019/2023 година, а след тържествената литургия областния управител Росен Белчев се обърна към местния парламент и жителите на Чипровци:

 „Ние трябва да сме настроени позитивно и да гледаме в бъдещето с надежда, да работим много, за да превърнем нашите населени места в по-добри кътчета за живот.“

11-те съветници и кметицата на Превала Валентина Стефанова положиха клетва. След таен вот местния парламент гласуваха доверието отново на Цветана Замфирова за председател на Общинския съвет. Избраният за втори мандат кмет на община Чипровци Пламен Петков също положи клетва.

„С тази подкрепа, която получих- над 77%, получих повсеместно доверие. Това е и много добре, но и голяма отговорност. Надявам се, че ще оправдая доверието на хората и на всички мои избиратели. Благодаря на всички, които ме подкрепиха, благодаря и на тези, които не ме подкрепиха- надявам се за следващия мандат да ги накараме да гласуват и те за нас“, каза след церемонията Пламен Петков.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.

ИЗТОЧНИКРадио Видин