Добър старт за ФК „Атлетико“ в Първа лига мини футбол Жени

Добър старт за ФК

Още в първaта си среща жените на Атлетико извоюваха победа. Срещата се игра в СК „Раковски“ гр. София, а опоненти бяха дамите от „PwC Ladies“.
Резулата бе открит от вратарката на Атлетико – Цветина Иванова с удар от собственната си врата.

Символичните гости малко по-късно изравниха от дузпа, а по късно поведоха с 1:2. Надя Ангелова от Атлетико побърза да се разпише за 2:2, а Теодора Тодорова минута по късно с далечен удар изведе Атлетико напред с гол за 3:2.

След почивката PwC Ladies се възползваха от грешка в защитата и изравниха с 3:3. Малко по късно Надя Ангелова отново се разписа с гол и Атлетико поведе с 4:3. Вратарката на Атлетико, след удар от вратата си изпрати топката в очертанията на противниковата врата, като Анна Йорданова отбекяза с глава.

Така резултата стана 5:3, а към края на мача гостите отбелязаха още един гол. Крайният резултат ФК „Атлетико“ – PwC Ladies 5:4.

За момента Атлетико е 4-ти в класирането с равен брой точки с първите три отбора в класирането.

След първият кръг 4-то място на голмайсторите се дели от 5 състезателки, като Надя Ангелова от Атлетико е сред тях с отбелязани 2 гола. Следващият кръг е на 17.11.2019г. от 17:00 ч. в СК „Раковски“, като съперници са жените на Dream Team.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.