Програмата на „Кино 77“ за периода 15.11.2019 – 21.11.2019

Кино 77

Доза щастие

„Доза щастие“ е българска романтична драма от 2019 година на режисьора Яна Титова, която е и сценарист на филма. Оператор е Мартин Балкански. Базиран е на романа от 2016 г. „Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка“ на Весела Тотева. Главната роля се изпълнява от нейната дъщеря Валентина Каролева. Премиерата на филма е на 8 ноември 2019 г.

Жокера

„Жокера“ се фокусира върху произхода на емблематичния противник на Батман в невиждана досега, оригинална, самостоятелна история.

В кръг

„В кръг“ е вторият филм от планираната трилогия след реализацията на „Посоки“. Той разказва историите на три двойки патрулиращи полицаи в нощна София. По примера на първия филм и тук епизодите са снимани в един кадър за по-голямо въздействие и автентичност. В лентата ще видим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев–Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев–Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др. Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова.

Битката за Мидуей

Πpeз 1942 г. Bтopaтa cвeтoвнa вoйнa бyшyвa вeчe чeтиpи гoдини и ce вoдят битĸи мeждy CAЩ и Япoния в Tиxия oĸeaн. Eднa oт нaй-вaжнитe битĸи, ĸoятo e билa oт peшaвaщo знaчeниe зa cлeдвaщитe eтaпи нa вoйнaтa, e тaзи зa apxипeлaгa Mидyeй.

Доктор Сън

По едноименния роман (2013 г.) на американския писател Стивън Кинг. 40 години след ужасяващия му престой в хотел „Панорама“ от „Сиянието“ (романа от 1977 г., филма от 1980 г.), възрастният вече и алкохолизиран писател Дан Торънс (Юън Макгрегър) все още е осакатен от травмиращите събития, преживени там като дете и е преследван от собствените си демони. Той всячески се опитва да намери мир и въведе ред в живота си. Успява да си намери работа в старчески дом, където успокоява хората в техните последни мигове. Така започват да го наричат „д-р Сън“.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.