Най-големите „свалячи“ идват в Младежкия дом

Най-големите

„Свалячи” е заглавието на постановката, която ще се играе на монтанска сцена на 3 декември, от  19.00 часа. Тандемът Герасим Георгиев – Геро – Малин Кръстев обещават „смях през сълзи”да „залее” публиката.

Те ще се превъплътят  в ролята на футболни съдии от „Б” група, които освен постоянните си неуспехи в професията, изпитват и огромни затруднения сред жените.

Актьорите  преминават през различни перипетии – от опит за самоубийство, през подкупи и престой в арест, до болнични легла. Но през цялото време ще останат верни на мечтите си – да бъдат съдии на мач от Шампионска лига,  или поне да получат едноминутно мълчание в своя чест по време на финала на Световното първенство.

Автор на комедията е  Елин Рахнев, а „Свалячи” е своеобразно продължение на друга негова постановка  – „Фенове”, която е най-поставяният драматургичен текст от съвременен български автор, игран в над 30 държави от 2 континента, гледан от стотици хиляди зрители, описващ живота на футболния запалянко в България.

Билетите са в продажба на цени от 8.00, 10.00 и 12.00 лева и могат да се закупят от портиера на Общински младежки дом. Залата ще бъде добре отоплена, уточняват от институцията.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.