НАП Монтана продава товарни автомобил и ремарке (СНИМКИ)

НАП Монтана продава товарни автомобил и ремарке

Товарни автомобил и ремарке ще предложи НАП Монтана на 4 декември на търг с тайно наддаване.

Автомобилът е марка „РЕНО“, модел „ПРЕМИУМ“, произведен през 2007 г. Той е с мощност 332 kw, дизелов двигател и червен цвят. Първоначалната му цена е 17 000 лв.

Ремаркето е TRUCK TRAILER, модел „САМРО ЦД“, произведено също през 2007 г. То е с максимално допустима маса 18 000, пневматично окачване и червен цвят. Неговата първоначална цена е 7000 лв.

Предложенията за участие в търга се подават в НАП Монтана от 25 до 29 ноември. Освен това трябва да се внесе и депозит в размер на 20% от обявените начални цени. Той трябва да бъде преведен по банков път и да е постъпил до 29 ноември. Оглед на автомобила и ремаркето може да се направи всеки присъствен ден в софийското с. Чепинци.

Новите собственици на обявените за продажба вещи ще станат ясни на 4 декември, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.

Пълните текстове на обявите и други обяви за продажба на активи могат да се видят на сайта на приходната администрация на www.nap.bg. Условията за провеждане на търга са публикувани на адрес: https://sales.nra.bg/2.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.