1407 са участниците от Монтана в Лотарията с касови бележки на НАП

1407 са участниците от Монтана в Лотарията с касови бележки на НАП

Приблизително 200 000 касови и почти 14 000 ПОС бележки от Монтана са регистрирани до този момент за участие в третия сезон на Лотарията с касови бележки на НАП от 1407 участници.

604 потребители от областта са регистрирали около 180 000 фискални бона през сайта. Касовите бележки от Монтана, записани в играта до момента, са на обща стойност приблизително 2 810 000 лв., а средно един участник от областта е регистрирал по 303 фискални бона.

12 291 е най-големият брой бележки, регистрирани от 1 потребител от Монтана, а 8615 лв. – най-високата стойност на фискален бон от областта от началото на годината.   

НАП отчита, че интересът е постоянен, а Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Фейсбук.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 г. и регистрират фискалните си бонове в интернет на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg.

Както и през предходните два сезона, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойност на покупката, дата и час, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълва НАП.

За още новини, снимки и видео ни последвайте на нашата facebook страница.