Новородено бебе от Берковица има спешна нужда от нашата помощ

Новородено бебе от Берковица има спешна нужда от нашата помощ

„Здравейте, ние сме Кирилка и Емил и се нуждаем от вашата подкрепа!“, това написа бащата на малката Мартина от Берковица, който разказва, че за няколко дни трябва да събере 44 000 евро за спешна операция на малката му дъщеричка в Турция. Ето, какво обяснява той.

„Имаме осем дни, за да заплатим жизненоважната операция на нашата тримесечна дъщеричка! Мартина се роди само 2080 грама на 13.09.2019 година с чернодробна недостатъчност.

Има шанс да се избегне чернодробна трансплантация или поне да се стабилизира временно състоянието ѝ чрез операция в Турция. Операцията, която би ѝ помогнала трябва да се направи до 90 дни от раждането, за да е сполучлива. Марти вече е на 3 месеца и всеки ден е от значение. Крайният срок е 20.12.2019 година, а необходимата сума е 44 000 евро.

Молим ви от все сърце да ни помогнете!“, каза бащата Емил Младенов.

Левова банкова сметка в ОББ: BG42UBBS 80021065540040 Бенефициент: Кирилка Яначкова

В Монтана, ще бъде поставена кутия за дарения на концерта на Обединен детски комплекс „Ние, врабчетата“ в Монтана на 19 декември във фоайето на Драматичен театър. В случай, че има и втори спектакъл на 20 декември, кутия ще има и тогава.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.