И тази събота вратите на Младежки дом ще посрещат гости

И тази събота вратите на Младежки дом ще посрещат гости

След успешния първи предколеден концерт, който  се състоя на  14 декември, танцьорите от „Младост” традиционно подготвят и втори.

На 21 декември  голяма зала на институцията ще отвори врати,  за да посрещне за последно тази година  любителите на танцовото изкуство. Концертът ще започне в 10.30 часа, а в него главни действащи лица ще са – Представителен танцов ансамбъл „Младост”, Школа по български народни танци „Стоянови” и талантливите деца от VI СУ „Отец  Паисий”- Монтана, с художествен ръководител Николай Спасов. 

Всички те ще бъдат поздравени с емблематични народни песни изпети от певческа група „Пъстренец джуниър”, с вокален педагог Асен Асенов.  

Под зоркия поглед  на ръководителите Стоян Стоянов и Николай Спасов, танцьорите ще сътворят един блестящ  спектакъл, а зрителите ще се насладят на перфектна хореография, класа и дисциплина. Танците, които ще завладеят всички ще са 17 на брой  – „Коледарски игри”, „Доброшко хоро”, „Люлка се люлее”, „На чешмата”,  „Джиновски танц” и „Хайде на хорото” са само малка част от тях.

Елате и почувствайте  празничната коледна емоция и се докоснете до богатството на българския фолклор.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.