Остава студено във вторник

Остава студено във вторник

Денят в Монтана и региона ще започне с минусови температури. Въпреки слънцето до обяд и в следобедните часове, температутите няма да надхвърлят 4-5 градуса.

Над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево, като по-късно и над крайните югоизточни райони облачността ще се разкъса и намалее. В западната половина от страната вятърът ще утихне, докато в източната ще продължи да е умерен и силен от север-североизток, но постепенно ще отслабва. Максималните температури ще са между 0° и 5°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите части силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде минус 3°, на 2000 метра – около минус 10°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, главно по южното крайбрежие ще има превалявания от дъжд. През деня бързо ще се разкъса и намалее, най-късно в крайните южни райони. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток, който постепенно ще отслабва. Максимални температури на въздуха 2°-5°, температурата на морската вода ще е около 10°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

На 07.01.2020 слънцето ще изгрее в 7:56 часа и ще залезе в 17:08 часа. Продължителност на деня 9:11 часа.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.