Комедията „Ох, тези пари“ гостува в Монтана

Комедията "Ох, тези пари" гостува в Монтана


Човекът и парите – една чувствителна, конфликтна, дори взривоопасна връзка, стара като света. Вечното противостоене между “да имаш” или “да бъдеш“. Зад този директен сблъсък се крие една съвременна комедия, която е далеч от какъвто и да е поучителен тон, забавлявайки ни върху темата – какво е да си щастлив.

Не пропускайте на 21 януари (вторник), от 19 ч. в залата на Общински Младежки дом в Монтана. Залата ще е добре отоплена.

Любопитното в тази постановка е, че едно от имената, които играят в нея е на Марина Мозжухина, чиято кариера е започнала от Кукления театър в Монтана.

А ето и още за коледията:

Какво е щастието – да си мултимилионер или да си заобиколен от семейството си и хората, които обичаш? Това е дилемата на Ришар (Васил Драганов – от актьорския състав на шоуто „Комиците“), когато разбира, че той е печелившият на големия джакпот. Той дълго се колебае и една вечер събира най-близките си, жена си (Марина Мозжухина), майка си (Добрина Гецова) и своя колега и най-добър приятел Етиен (Божидар Попчев), за да сподели новината.

Един спектакъл за това как привидно незначителни неща могат да преобърнат живота ни, за изпитанията пред онова, което считаме за любов, за разрушителната сила на нещата към които най-силно се привързваме, когато загубим усета за мярка. И разбира се, става дума и за това, колко малко се познаваме един друг и как истинското опознаване настъпва само и единствено преминавайки заедно през силни, разтърсващи събития.

Но “Ох, тези пари“ не забравя своята основна цел – да ви забавлява от първия до последния момент. Един превъзходен актьорски квартет, дирижиран от режисьора Владимир Петков и разположен в дом създаден от сценографа Галина Абаджимаринова. Един спектакъл, който си струва „тези пари“.

„ОХ, ТЕЗИ ПАРИ“ – комедия от Флавия Кост
Режисьор: Владимир Петков
С участието на: Васил Драганов, Добрина Гецова, Марина Мозжухина, Божидар Попчев.

Цена на билета: 8, 10 и 12 лв.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.