Йоана от Монтана: Нека си помагаме, заедно сме по-силни

Йоана от Монтана: Нека си помагаме, заедно сме по-силни

Българите са все по-склонни да даряват и да бъдат доброволци. Това каза за сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ певицата Йоана, която е един от посланиците на добрите дела на УНИЦЕФ.

„Мотивира ме това, че обичам да помагам на децата, на хората в нужда, правила съм го винаги. Опитвам се да давам добър пример като благодетел. Когато човек прави добро, се чувства добре, става по-добър, всичко е свързано. Трябва да показваме позитивното на децата, да им даваме добър пример с това, че помагаме на другите. Това е важно да се покаже на децата. Всеки, който помага на другите, е благодетел. Нека си помагаме, когато сме повече и сме заедно, сме много по-силни и можем да се справяме с проблемите много по-лесно“, каза още изпълнителката, която за първи път участва в инициативи на УНИЦЕФ.

Йоана призова хората да помагат целогодишно, тъй като децата и нуждаещите се имат нужда от подкрепа не само по празници.

Инициативата на УНИЦЕФ за набиране на средства продължава до края на месец февруари. Те ще бъдат разпределени в три ключови области, в които УНИЦЕФ подкрепя децата в България – ранно детско развитие, приобщаващо образование и осигуряване на безопасна учебна среда. Основното послание на кампанията е: „Всичко е възможно в мечтите на децата, но въображаема помощ не стига. Нужна е истинска“.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.

ИЗТОЧНИКФокус