Времето във вторник

С какво време ще започне новата седмица

Днес облачността над България ще е по-често значителна и на много места от запад на изток ще превалява дъжд. Максималните температури ще са предимно между 8° и 13°.

Ще духа умерен, след обяд и силен поривист вятър от запад-северозапад, с него привечер температурите ще се понижат и през нощта срещу сряда в планинските райони дъждът ще премине в сняг, но бързо ще спре.

В планините ще бъде ветровито. Ще духа бурен, по високите и открити части – до ураганен вятър от запад-северозапад. Облачността ще е значителна и на много места ще превалява сняг, под 1600 метра преваляванията ще са от дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 6°, на 2000 метра – около минус 1°.

По Черноморието облачността ще е значителна и след обяд ще превалява дъжд, на повече места по северното крайбрежие. Ще духа умерен, след пладне – силен поривист вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 7° и 11°. Температурата на морската вода е 6-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 11.02.2020 слънцето ще изгрее в 7:30 часа и ще залезе в 17:51 часа. Продължителност на деня 10:21 часа.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.