Драматичен театър – Монтана ще играе отново в НДК

Драматичен театър – Монтана ще играе отново в НДК

Поради огромния зрителски интерес при първото гостуване на Драматичен театър – Монтана на сцената на „Нов Театър НДК“ през месец януари, зрителите, за които недостигнаха билети ще могат да гледат отново пиесата от Пейо Яворов „Когато гръм удари“ на 11 март от 19,30 часа на сцената на „Нов Театър НДК“.

Режисьор на постановката е Бойко Илиев, а в ролите участват актьорите: Мила Топалова, Любомир Бояджиев, Ивайло Симеонов, Асен Таков и Микаела Берчева. Художник е Тодор Деков.

„Изневяра и любов, опрощение и обида, предателство и вярност – всичко това се преплита ведно. Способни ли сме да простим, имаме ли сила да поискаме прошка, а когато я получим – способни ли сме да я понесем?“… Затова пиесата неспира да е част от афиша на театъра вече 45 години. И всяка нова сценична интерпретация, на всеки нов режисьор, допринася за все по-дългия театрален живот на Яворовата драма „Когато гръм удари“.

Спектакълът „Когато гръм удари“ ще се играе на 11 март от 19,30 часа на сцената на „Нов Театър НДК“. Билети се продават на касата на театъра, на Билет център на НДК и на Grabo.bg.

Следващите представления ще са в Монтана и Мизия.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.