ЧЕЗ продължава работа за гарантиране сигурността на електрозахранването

Компанията извършва планирани дейности, които не изискват прекъсване на тока

ЧЕЗ

ЧЕЗ Разпределение България работи усилено за гарантиране на сигурността на електрозахранването в Западна България. Компанията извършва аварийни и превантивни ремонти в условия на извънредно положение, за да поддържа надеждна и качествена услуга за българските граждани, голяма част от които работят от вкъщи. Компанията не изпълнява дейности, които изискват прекъсване на електрозахранването, освен когато това не се налага по спешност.

„Едни от важните обекти, които изпълняваме в момента са реконструкциите на кабели средно напрежение по  ул. „Кирил и Методий“ и ул. Веслец, както и в района на Лъвов Мост в гр. София. Реконструкциите ще повишат сигурността на електрозахранването  в централната част на столицата. Ускорихме този ремонт заради обявеното извънредно положение, за да увеличим надеждността на електрозахранването на българските институции, за които безпрепятствената работа е изключително важна в този момент. Ръководството на компанията изрично благодари на служителите, които не само не спират работа, но работят още по-усилено в тази тежка ситуация“, каза Младен Кръстев, директор „Реализация на инвестициите“ в ЧЕЗ Разпределение България.

ЧЕЗ Разпределение уведомява своите клиенти, че работата по поддръжка на мрежата в цяла Западна България продължава без планирани прекъсвания на електроподаването.

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.