Общинският съвет в Монтана заседава въпреки COVID-19

Общинските Важни решения взимат общинските съветници на Монтана в четвъртък

Въпреки извънредното положение в страната заради разпространението на коронавируса у нас, Общинският съвет в Монтана се събира на редовно заседание днес.

„Сесията ще е закрита и ще се проведе при изключителни мерки, съобразени със ситуацията с Covid-19”, поясни председателят на Общинския съвет инж. Иво Иванов.

„Имаме важни решения да вземем, който не търпят отлагане“, категоричен бе кметът на Монтана Златко Живков:

„Сесията ще се проведе, защото не е спрял работа нито Парламентът и защото в другата част на България сесии се провеждат. Формите са различни- има с присъствие, има и със закрити врати, има и на подпис, има и с неприсъствие, но сесията се провежда. Има мерки, които трябва да бъдат приети и гласувани. Имаме проекти, имаме срокове, които не са спрени и сме длъжни в тази част да работим.“

Заседанието започва в 14 часа днес в голямата зала на Младежкия дом. Час по-късно в залата в адмистративната сграда на Общината Златко Живков и Иво Иванов ще внесат яснота за решенията.

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!


ИЗТОЧНИКРадио Видин