Химически тоалетни ще има на временните КПП-та в Монтана

Химически тоалетни ще има на временните КПП-та в Монтана

Поставят химически тоалетни на временните Контролно-пропускателни пунктове на входовете на Монтана, съобщи кметът Златко Живков. На шест места денонощно полицията организира пропускателния режим на моторните превозни средства, съгласно мерките, наложени заради коронавируса у нас.

„Всички учебни заведения, детски градини, ясли ще бъдат затворени до 13-и. Най- вероятно тази обстановка ще продължи, до края на извънредното положение. Затяга се контролът по отношение събиране на хората на различни места. Затяга се контролът по отношение на карантината и на проверките, които се правят на различни места. Най- вероятно се затяга още малко контролът на контролно-пропускателните пунктове. Има молба да сложим химически тоалетни или да бъдат разширени тези КПП-та, които се намират на територията на областния граднза работа в следващия период, поне в рамкита на следващите две седмици категорично. За това бяхме помолени, по възможност, да осигурим това нещо.“

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.