Див екшън! Пиян мъж от Лехчево нападна полицаи

Пиян мъж от Лехчево нападна полицаи

Пиян мъж от Лехчево нападна полицаи и се закани да ги убие. Инцидентът е станал миналата нощ, съобщиха от МВР Монтана.

Два часа след полунощ полицията е получила сигнал на телефон 112 за сбиване между съседи в с. Лехчево. На място е изпратен автопатрул, който установил 41-годишен лехчевски жител във видимо нетрезво състояние, изцапан с кръв.

Той започнал да отправя заплахи и закани с убийство към полицейските служители, изкъртил циментов капак на колона от оградата с размери около 60х60 см и го хвърлил към тях – отвън до имота и до патрулния автомобил, като казал, че ще ги убие. 41-годишният прескочил оградата на имота и посегнал да нанесе удар в главата на единия полицай, при което го ударил в рамото.

Полицаите използвали физическа сила и белезници спрямо нарушителя, за да преустановят буйството. С екип на ЦСМП Монтана 41-годишният е транспортиран до МБАЛ Монтана, където е прегледан и са обработени нараняванията му от сбиването в имота му.

След извършения преглед жителят на с. Лехчево е задържан в полицейския арест на РУ Монтана за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.