„Марихуаната на мама е най-добра“ – от Дарио Фо

Дори и във времето на извънредно положение, Драматичен театър – Монтана ще продължи да „вдига завеса“ за своите зрители.

Всяка седмица чрез интернет и ТВ „Монт 7“ ще бъде излъчван по един спектакъл от репертоара на театъра. Това не е прецедент за монтанския театър – през 2018 година в продължение на три месеца всяка седмица бяха излъчвани представления на театъра по кабелните телевизии в Монтана и Враца. Публикуваните спектакли през миналата седмица са гледани от почти 700 души.

Днес на сайта „Монтана24“ ще може да гледате комедията „Марихуаната на мама е най-добра“.

Автор на известната комедия е италианският драматург Дарио Фо. Режисьор на спектакъла е Юри Статков, а художник – Тодор Деков. Участват актьорите Ирина Димитрова, Любомир Бояджиев, Асен Таков, Александър Христозов, Тихомир Иванов и Ивайло Симеонов.

„Марихуаната на мама е най-добра“ е ситуационно-битова комедия за разминаването на нашите желания и възможности, за това – знаем ли как най-добре да отглеждаме своите деца, и вършим ли най-доброто, когато мислим, че го правим.

Представлението ще бъде повторено и в понеделник от 21 часа в програмата на ТВ „Монт 7“.

Всички следващи спектакли ще бъдат публикувани и излъчвани в понеделниците.

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.