„Кариана“ и Курумбашев с дарение за хората в Монтана

"Кариана" и Курумбашев с дарение за хората в Монтана

Бившият евродепутат Петър Курумбашев  дари 690 маски, които ще бъдат разпределени в 23-те села на община Монтана, съобщи кметът Златко Живков.

Другите дарители са Милан и Камелия Йосифови, собственици на фирма „Кариана” – Ерден. Те са доставили 100 килограма месо и местни продукти за социалния патронаж в Монтана.

До края на месеца ще осигурят още около 400 килограма продукти безвъзмездно за възрастните хора от общината. Патронажът обслужва над  1000 души в града и селата. За още близо 350 хора в затруднено положение ще бъдат подготвени Великденски пакети с  храни.

Дарителската кампания на община Монтана подпомага мерките за преодоляване на СОVID 19. Досега в нея се включиха народният представител Ирена Димова, 33-мата  общински съветници, кметът и тримата му заместници.

Събрани са 12 100 лева и са разпределени за двете болници в града и за хранителни продукти за нуждаещи се.

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.