Драматичен театър – Монтана продължава да вдига завесите чрез интернет и телевизията

Драматичен театър - Монтана

Драматичен театър – Монтана продължава да вдига завесите чрез интернет и телевизията. Досега чрез кампанията на театъра бяха излъчени спектаклите „Мистерията „Дон Жуан“ и „Марихуаната на мама е най-добра“, които събраха завиден брой зрители.

Ето защо кампанията продължава, освен основните партньори – новинарският сайт „Монтана 24“ и телевизия „Монт 7“, и с още два сайта, които проявиха интерес: prizni.bg и страницата на Радио Видин на БНР.

Програмата на следващите представления е:

13 април ще бъдат публикувани детския спектакъл „Надхитряне“ и драмата от Яворов „Когато гръм удари“;

20 април публиката ще може да гледа „Молба до Господ“ и детското представление „Случки стари за гори и пожари“,

27 април ще ви предложим „Кентърбърийски разкази“ и детския – „Хитрините на Лисан“.

Вечерните представления ще бъдат излъчвани всеки понеделник от 21,00 часа след новините по телевизия „Монт 7“, а детските всяка събота и неделя по обяд, преди тяхното публикуване в интернет. Следете партньорските сайтове за новите публикувани представления на Драматичен театър – Монтана. Премиерите са всеки понеделник.

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.