Пиян шофьор вилня из улиците на Лом, бутна ограда

Син преби майка си във Вършец

Пиян 29-годишен неправоспособен шофьор е вилнял из улиците на Лом посред бял ден, съобщиха от полицията в Монтана.

Около 16,30 ч. на ул. „Искър“ в гр. Лом мъжът в бутнал с „Мерцедес”-а си намираща се на пътя количка за царевица. Той няколко пъти извършил маневри напред и назад, блъскал количката неколкократно, след което слизнал от автомобила във видимо неадекватно състояние и с агресивен тон влязъл в пререкание с присъстващите хора.

Отново се качил в автомобила си и започвал да блъска повторно количката. От ударите количката се закачила за бронята на колата и заедно с нея продължил движението си и се ударил в ограда, която съборил.

По случая са снети обяснения от свидетели очевидци. Водачът е задържан в полицейски арест за срок до 24 часа. Съставени са му 3 акта по ЗДвП, акт по Кодекса за застраховане и акт по ЗМВР. В РУ Лом е образувана административно-наказателна преписка за извършено нарушение съгласно Указа за борба с дребното хулиганство.

Районен съд Лом е наложил на нарушителя глоба в размер на 100 лв.

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.