Раздадоха хранителни пакети в община Бойчиновци

Раздадоха хранителни пакети в община Бойчиновци
Снимката е илюстративна

Пакети с хранителните продукти зарадваха възрастните хора преди Великден в община Бойчиновци. Продуктите са осигурени по проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания – Компонент 2” и бяха раздадени на социално слаби хора от община Бойчиновци. 

Раздадоха хранителни пакети в община Бойчиновци
Снимка: Любо Андреев

„Раздадохме пакети с хранителни продукти от първа необходимост, които съдържат брашно, леща, боб, ориз, месни консерви…„, обясни заместник кметът на Община Бойчиновци Таня Петрова.

Доставката на хранителните пакети от по над 35 кг стана съвместно с БЧК. До 39 души от община Бойчиновци достигнаха хранителните пакети.

„Те са включени в проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания“. Ние сме благодарни, за пореден път се включваме в такава инициатива, съвместно с БЧК да подпомогнем най-нуждаещите се хора. Бихме се радвали, ако има пак дарители, които да подпомогнат нуждаещите се хора, бихме се включили и бихме раздали продукти от  първа необходимост.“

Доставката на храните се реализират по програма „Предоставяне на индивидуални пакети хранителни продукти 2017-2019 година“.

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.

ИЗТОЧНИКРадио Видин