Младежкият дом ще изнесе виртуален концерт

Младежкият дом ще изнесе виртуален концерт

Пъстър Великденски концерт са подготвили формации от Младежкия дом. По традиция  той трябваше да е на импровизирана сцена пред новият храм „Свети Дух”.

Този Великден обаче веселието ще е във виртуалното пространство и носи името „Великденска фолклорна палитра”.

В неделният ден  Школа за български народни танци „Стоянови”, Представителен танцов ансамбъл „Младост”, народен хор „Пъстренец”, певческа група „Пъстренец Jr.” и солистката Ева Янакиева ще сътворят истинска фолклорна палитра.

Точно в 10.00 часа сутринта, във Фейсбук страницата – Общински младежки дом –Монтана онлайн ще може да се насладите на великолепие от танци и песни, празнично настроение и богат репертоар. Програмата  ще бъде разнообразена и с китки от хороводни песни. Виртуалният концерт ще има продължение и в късният следобед. В 16.00 часа ще може да гледате втората част от него.

Концертът „Великденска фолклорна палитра”  е специален поздрав от Община Монтана към всички християни. Посланието, което носи е за здраве и благоденствие, за силата на българският дух и за възкресението за ново начало.

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.