„Арома“ АД се довери НА „ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД

Най-големият български производител на козметика излезе на свободния пазар на електрическа енергия

„Арома“ АД се довери НА „ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД

ЧЕЗ Трейд България е първият доставчик на електрическа енергия на свободния пазар за най-големия производител на козметика в България „Арома“ АД.

„Професионализмът и партньорското отношение на експертите от ЧЕЗ Трейд са основните доводи, които предопределиха нашия избор“, заяви Димитър Луканов, изпълнителен директор на Арома.

„За нас е голяма отговорност и чест да приемем „Арома“ АД в най-голямата балансираща група в страната. Това ще ѝ позволи да си осигури доказана стабилност на доставки и партньор за бъдещи проекти за енергийна ефективност“, каза Владимир Дичев, изпълнителен директор на ЧЕЗ Трейд България.

„Арома“ АД е водещ европейски производител на козметика и парфюмерия с дългогодишни традиции в бранша. Компанията е добре позната на българския пазар, има богато продуктово портфолио и е утвърден износител за над 50 държави на пет континента. Основните ѝ производствени дейности са съсредоточени в производството на бои и други продукти за коса, пасти за зъби и различни продукти за устна хигиена, продукти за кожа и измиващи продукти.

„ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД е сред най-големите доставчици на свободния енергиен пазар в България. Дружеството е 100% собственост на ЧЕЗ, а. с. и е част от ЧЕЗ Груп –  водеща интегрирана енергийна компания, която е в топ 10 на енергийните фирми в Европа. ЧЕЗ Трейд България е първият лицензиран търговец на електрическа енергия на крайни клиенти в България от 2005 г. Дружеството е водещ доставчик на свободния пазар на крайни клиенти и координатор на стандартна балансиращата група. За периода 2006-2018 г. ЧЕЗ Трейд достави 27 млрд. KWh на обща стойност 2.5 млрд. лв.

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.