Подменят настилката на централния железопътен прелез в Монтана

Подменят настилката на централния железопътен прелез в Монтана

Настилката на централния ж.п. прелез в Монтана на булевард „Александър Стамболийски“ ще бъде подменена. Това ще стане от 9 до 11 май. Така, след 20 години, на най-натоварения прелез ще има промяна, съобщи кметът Златко Живков.

„Искам да припомня, че преди 20 години също бях кмет. При посещението на американския президент Бил Клинтън в България, бяха дадени три гумени прелеза- на София, на Дупница и на Монтана. За 48 часа беше подменено едно място, при което преминаването на железопътната линия на централния прелез беше приключение. Изпосъсипа  ходовите части с десетилетия на всички моторни превозни средства. След 20 години, сега- в началото на май, се надявам, на това най- натоварено място, от всички прелези на територията на областта, което е на „Александър Стамболийски“, да бъде подменено с висококачествена гумена настилка отново и то в този период. Говоря в дните между 9-и и 11-и май.“

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.